Instalacije-Radić kontaktirajte nas sa povjerenjem Tel.: 095 912 99 40
13609
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13609,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Instalacije

Siguran smo partner u izvođenju instalacija

Vodovodne instalacije

Ukoliko vam je samo jednom pukla cijev u kući,

sigurno možete pretpostaviti kako bi izgledao život bez vodovodnih instalacija. Nijedna cijev ne traje zauvijek, ali ćete uspješnim planiranjem i kvalitetnim postavljanjem vodovodnih instalacija osigurati njihovu dugovječnost. Potrebno je osigurati nesmetan dovod i odvod vode, a saniranjem ili adaptiranjem postojećeg vodovodnog sustava pretvorit ćemo vašu instalaciju u suvremeni sustav.

Prije početka projekta, posavjetujte se sa stručnjacima, javite nam se kako bismo prvo napravili skicu instalacija, naime – ponekad cijevi ne mogu biti postavljene onako kako bi to ukućani željeli.

Nudimo vam izvedbu vodovodne i kanalizacijske instalacije, sa svim poznatim kvalitetnim materijalima te montažu sanitarija.

Centralno grijanje

Centralno grijanje podrazumijeva centralnu proizvodnju topline,

a danas je to najbolji i najdjelotvorniji način zagrijavanja životnog prostora i sastavni je dio života suvremenog čovjeka. Vruća voda se pomoću crpki, kroz radijatore, raspoređuje po čitavom prostoru.

Nudimo optimalna rješenja jednocijevnog i klasičnog dvocijevnog radijatorskog grijanja te podnog grijanja. Dobavljamo i montiramo sve vrste i tipove radijatora, te vam možemo ponuditi i izradu proračuna snaga potrebnih grijaćim tijelima.  Izvodimo sve vrste grijanja, bilo da se radi o nafti, plinu, drvnim paletama, drvetu ili ugljenu. Naši stručnjaci se kontinuirano školuju, kako bismo održali korak s nadolazećim tehnologijama i pružili vam najkvalitetniju moguću uslugu.

Solarno grijanje

Solarno grijanje jednostavan je i učinkovit način grijanja prostorija

potrošne tople vode te predstavlja dobru investiciju za dugoročnu uštedu energije, a kao obnovljiv izvor energije predstavlja i ekološko rješenje. Solarni sustav će, ukoliko se pravilno projektira, maksimalno zadovoljiti sve naše potrebe te dugoročno biti – najjeftiniji. U Hrvatskoj su svi preduvjeti za uporabu ovakvog načina grijanja ispunjeni. Iako ovaj način grijanja nije čest, vjerojatno zbog nepoznavanja tehnologije te slabo dostupnih informativnih materijala, on štedi drugi energente. Troškovi su mali u odnosu na duljinu korištenja i očuvanje okoliša, a plaćaju se samo jednom – prilikom ugradnje. Ovu investiciju vratite ćete već za dvije do pet godina.

Centralni usisavač

Sistem za centralno usisavanje je moderno rješenje za čišćenje

unutrašnjih prostora od prašine i nečistoća te za zdraviji način života. Postavlja se tijekom izgradnje ili u već postojeće stambene objekte. Usisavač se postavlja u prostoriju u kojoj će najmanje smetati, učvršćuje se na zid, kroz zidove prostora provode se PVC cijevi te se postavljaju utičnice. Fleksibilna cijev, pomoću koje se može dosegnuti svaki kutak objekta, spaja se na zidnu utičnicu. Prašina se direktno odvodi do spremnika, a zrak u prostoriji ostaje čist.

Kao i kod postavljanja ostalih instalacija, imperativ za dugoročno korištenje je pravilno istražiti, detaljno planirati i kvalitetno postaviti sistem za centralno usisavanje te uskladiti ga s prostorom.