Servis - Radic
16024
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16024,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Servis

Servisiramo sve od bojlera do kotlovnica

Servis plinskih bojlera

Redovan servis plinskih bojlera nužan je za siguran pogon grijanja

te optimalnu potrošnju plina. Naslage i onešišćenje bojlera uzrokovat će povećavanje temperature dimnog plina te gubitak energije. Servis se obavlja sistematski te pruža uvid u stanje bojlera te ukoliko je potrebno – radnje kojima će se otkloniti potencijalne nepravilnosti. Bojlere bi trebalo servisirati jednom ili dva puta godišnje, i to od strane provjerene servisne tvrtke, kako bi se što manje kvarili, imali vezanih kvarova te kako biste se poštedjeli visokih novčanih izdataka za popravke.

Servis plamenika za grijanje

Servis plamenika mora se obaviti jednom godišnje,

kako biste imali pouzdan, siguran i optimalan rad plamenika. Prilikom servisa plamenik se rastavlja te se čiste svi pojedini dijelovi, čiste se i mijenjaju dotrajali dijelovi te se kontrolira rad samog plamenika te cijelog sustava grijanja.

Imajte na umu, samo ovlaštene tvrtke mogu raditi servis plamenika za grijanje. Pobrinut ćemo se da vaš sustav za grijanje radi besprijekorno te da se osjećate sigurno.

Servis kotlovnica

Srce cijelog sustava centralnog grijanja je upravo kotlovnica.

Svi znamo što se događa kada srce iz nekog razloga ne radi pravilno. Upravo iz tog razloga, servis kotlovnice zahtijeva visoku stručnost. Učestalost servisa ovisi o veličini i snazi plinske istalacije, te može biti svake godine, svake dvije godine te svakih osam godina. Kotlovnica treba biti prilagođena vašim potrebama kako bi efikasno ispunjavala svoju svrhu.

Bez obzira na to je li došlo vrijeme za servis vaše kotlovnice, a imate nekakvih nedoumica – svakako nam se obratite za pomoć i savjet.